Österlenkirurgin
Aktuellt

Hög kompetens kombinerat
med nytänkande och känsla


Ögonverksamheten inom Österlenkirurgin/Vårda Österlen erbjuder mottagning och operation. Du möter oss på Lasarettet i Ystad där vi har fantastiska lokaler på samma ställe som Region Skåne fram till april 2017 hade sin ögonverksamhet. Vi har ny entré och eget väntrum.

 

Korta väntetider, hög vårdkvalitet samt flexibla, trygga och individanpassade lösningar är vad vi tror att du som patient eftersöker. Till det vill vi lägga ett personligt och varmt bemötande samt en stor portion nytänkande och framåtanda.


Enkelhet och smidighet ska prägla vår kontakt. Vi gör allt vi kan för att du ska uppleva oss som tillgängliga och närvarande.

 

Vi vill växa och kommer att bygga ut verksamheten i takt med ökande efterfrågan. Att skynda långsamt ger oss möjlighet att under resans gång erbjuda en trygg och professionell vård. Vi kombinerar känsla och kompetens på ett personligt sätt.

Varmt välkommen till ett möte med oss!


Vårdval Ögon på Österlenkirurgin

Vi tar emot patienter med ögonsjukdomar som innefattas enligt avtal med Region Skåne, men även patienter med privat finansiering.
»Läs mer

Ögonmottagning i Ystad

Ögonkliniken finns sedan den 1 september på Lasarettet i Ystad, Lasarettsgatan 7 A. Telefon 0411-211782.

Information om operationsverksamhet

»Läs mer

Dataskyddsförordningen

Vad innebär GDPR för dig som patient vid Vårda Ögonkliniker?
»Läs mer